BingoSpill: spille online og Bingo regler

På vår avdelning för bingo finner du bingonyheter, topplistor över de bästa bingosajterna, artiklar om att spela bingo online samt bra erbjudanden från olika bingohallar på casino online. Med vår information hjälper vi dig att ha roligare och vinna mer när du spelar bingo. Har du inte spelat bingo på nätet tidigare rekommenderar vi vår bingoskola, där vi bland annat går igenom hur man spelar internetbingo och förklarar vad de olika förkortningarna i bingochatten betyder.

Spela bingo på nätet

Bingo online i Sverige är en rolig typ av spel på nätet som fler och fler upptäcker. Bingospelarna är företrädesvis kvinnor, men även många män har insett hur socialt det är att spela bingo på internet, framförallt via bingochatten där man kan träffa nya människor och vinna olika priser. Vi har all information du som vill spela internet bingo hemma behöver, som t ex vilken bingo bonus som är bäst, var du kan spela gratis, recensioner av bingosajter och var du kan spela bingo i mobilen. Speciellt spel i mobiler är något som växer snabbt i popularitet och idag kan du delta i bingospelen var du än befinner dig via din mobiltelefon.

BingoSpill historia

Bingo så som vi känner det idag har funnits med sedan 1900- talet, men grunden lades redan 400 år tidigare i Italien. Som så många andra populära spel så spred sig även bingo snabbt till andra angränsande länder. På så vis så gick det snabbt innan man kunde spela bingo på de flesta platserna runt om i Europa. Från mitten av 1900- talet blev bingo ett mycket älskat spel och att det skulle utvecklas till att finnas på nätet är, som sagt, ganska mycket av en självklarhet då detta är ett spel som älskas av så många! Idag spelas bingo på många platser runt om i världen och då det är ett så populärt spel så handlar det om miljarder i omsättning varje år.

Hvordan spille bingo?

Varje spelare har en varsin bingobricka när man spelar bingo. En bingobricka har 25 rutor som är numrerade från 1 – 75 (i vissa fall 1 – 90) och en ruta på brickan är alltid utan nummer. För att vinna ska man få ihop de nummer som tillsammans skapar ordet BINGO, eller ett annat ord i vissa fall. Traditionellt sett är det dock just ordet BINGO som man ska eftersträva. Man kan spela med fler än en bingobricka samtidig om man vill, vilket såklart gör att det blir extra spännande att spela! Om man bara kan hålla reda på alla brickor så kan man spela med massor av spelbrickor, så det är kul! Priset varierar, men man kan köpa en bingobricka för bara några kronor, så det är inte dyrt att spela bingo. Olika bingo kostar olika mycket, så det är bara att välja det bingospel som passar ens egna preferenser.